Posti Group

Posti Group Oyj:n toimialana on posti- ja logistiikkapalvelut, verkkokaupan palvelut ja taloushallinnon ulkoistuspalvelut. Yritysasiakkaita postilla on yli 200 000 ja toimintaa 11 maassa. Postin henkilöstömäärä on n. 23 000.

 

Asiakkaan palaute:

"Aloitimme yhteistyön Mervin kanssa alkuvuodesta 2014. Tavoitteenamme oli uudistaa Helsingin pääkonttorin liikuntatilat sekä kannustaa työntekijöitämme lisäämään liikuntaa arkeensa. Saimme Merviltä juuri meidän tarpeisiin räätälöidyt laite- ja materiaalisuositukset, suunnitelmat henkilökunnan liikunnallisiin tapahtumiin ja liikuntainnostuksen aktivointiin, suosituksia tilan toiminnallisuuteen sekä muita tärkeitä vinkkejä. Mervin hoitaessa myös laitetoimittajien kartoituksen ja kilpailutuksen, saimme itse keskittyä omaan ydintekemiseemme. Yhteistyömme avulla teimme merkittäviä säästöjä kustannuksissa, jolloin ulkopuolisen asiantuntijan mukaan ottaminen maksoi itsensä takaisin välittömästi.

Postin pääkonttorin kuntosalin avajaisia vietettiin tammikuussa 2015. Tämän jälkeen uudistimme myös Helsingin Postikeskuksen liikuntatilat. Yhteistyömme on vastannut toiveitamme ja konsultaatio jatkuu edelleen myös Suomen muiden toimipisteiden liikuntatilojen merkeissä. Uudistettujen liikuntatilojen kävijämäärät ovat kasvaneet merkittävästi ja palaute työntekijöiltämme on ollut todella positiivista. Tilat ja niiden toiminnallisuudet ovat suunniteltu huolella isoista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin saakka.

Haluamme Posti-konsernissa huolehtia henkilökunnan hyvinvoinnista ja tämä on yksi tärkeä kanava parempaan työhyvinvointiin, -kykyyn ja -viihtyvyyteen. Voin mielelläni suositella Mervin palveluita mm. vastaavanlaisiin työhyvinvoinnin hankkeisiin.

 

Helsingissä 10.7.2015

Jari Alén
Kehityspäällikkö / Development Manager
Posti Kiinteistöt Oy

 


VILLEROY & BOCH TABLEWARE OY

Villeroy & Boch on maailmanlaajuisesti tunnettu saksalainen keramiikkatuotteita valmistava yritys joka on perustettu vuonna 1748. Yritys valmistaa astioita, lasistoja ja aterimia.

 

ASIAKKAAN PALAUTE:

" Haluamme Villeroy & Bochilla tarjota jälleenmyyjillemme parhaimman mahdollisen tuen päivittäiseen myyntityöhön ja tuoteosaamiseen. Pyysimme Mervin avuksemme tuottamaan Suomen markkinoille sopivan myynti- ja tuotevalmennuksen jonka avulla varmistamme myynnin onnistumisen ja asiakkaille välittyvän parhaimman ostokokemuksen.

Mervi suoritti valmennussisällön tuottamisen huomioiden kansainvälisen koulutusmateriaalimme. Lisäksi Mervi oli mukana observoimassa ensimmäisen myyntivalmennuksen koeponnistusta. Saimme häneltä palautetta ja kehitysideoita joiden avulla hioimme sisältöä lopulliseen muotoonsa.

Jälleenmyyjiltämme saatu palaute myyntivalmennuksen sisällöstä on ollut erittäin positiivista. Mervin tarkka projektiosaaminen näkyi kokonaisuuden suunnittelussa ja huokui myös osallistujille. Mikään ei jäänyt huomiotta. Iso kuva tavoitteesta ja tahtotilasta sekä käytännön toteutus pieniä yksityiskohtia myöten saivat kaikki huomiota.

Uskon valmennuksen tuovan asiasisältönsä lisäksi energisoivan piristyksen myyntityötä tekeville osallistujille joka välittyy positiivisesti myös loppuasiakkaillemme. "

Helsingissä 15.1.2016

Petteri Kurki
Toimitusjohtaja
Villeroy & Boch Tableware Oy

http://www.villeroy-boch.fi/