Villeroy & Boch Tableware Oy

ASIAKKAAN PALAUTE:

" Haluamme Villeroy & Bochilla tarjota jälleenmyyjillemme parhaimman mahdollisen tuen päivittäiseen myyntityöhön ja tuoteosaamiseen. Pyysimme Mervin avuksemme tuottamaan Suomen markkinoille sopivan myynti- ja tuotevalmennuksen jonka avulla varmistamme myynnin onnistumisen ja asiakkaille välittyvän parhaimman ostokokemuksen.

 

Mervi suoritti valmennussisällön tuottamisen huomioiden kansainvälisen koulutusmateriaalimme. Lisäksi Mervi oli mukana observoimassa ensimmäisen myyntivalmennuksen koeponnistusta. Saimme häneltä palautetta ja kehitysideoita joiden avulla hioimme sisältöä lopulliseen muotoonsa.

Jälleenmyyjiltämme saatu palaute myyntivalmennuksen sisällöstä on ollut erittäin positiivista. Mervin tarkka projektiosaaminen näkyi kokonaisuuden suunnittelussa ja huokui myös osallistujille. Mikään ei jäänyt huomiotta. Iso kuva tavoitteesta ja tahtotilasta sekä käytännön toteutus pieniä yksityiskohtia myöten saivat kaikki huomiota.

Uskon valmennuksen tuovan asiasisältönsä lisäksi energisoivan piristyksen myyntityötä tekeville osallistujille joka välittyy positiivisesti myös loppuasiakkaillemme. "

Helsingissä 15.1.2016

Petteri Kurki
Toimitusjohtaja
Villeroy & Boch Tableware Oy

http://www.villeroy-boch.fi/